طرز تهیه کیک خیس شکلاتی :

امروزه خیلی ها علاقه مند هستند تا کیک های مختلف را در خانه درست کنند و وقتی حرف از کیک خیس شکلاتی به میان میاید علاقه چند برابر می شود . کیک خیس به دلیل بافت نرم و شکلات زیادی که دارد بسیار خوشمزه می باشد. ما سعی کردیم متداول ترین طرز تهیه کیک خیس را به شما ارائه دهیم با ما همراه باشید.
مواد لازم برای کیک خیس شکلاتی :
در تعیین مقدار مواد اولیه کیک خیس شکلاتی از لیوان استفاده شده است و فرقی ندارد  که شما از چه لیوانی استفاده کنید فقط تمام مواد اولیه را با یک لیوان اندازه گیری کنید تا تناسب مواد اولیه بهم نخورد.

The Most Amazing Chocolate Cake

  • تخم مرغ    3 عدد

  • روغن مایع    1/5 لیوان

  • شکر    1/5 لیوان

  • پودر کاکائو    4 قاشق غذاخوری پر

  • شیر به دمای محیط رسیده    1/5 لیوان

  • آرد سفید قنادی    2 لیوان

  • وانیل شکری    1 قاشق چایخوری

  • بکینگ پودر    2 قاشق چایخوری

مرحله اول

فر را از قبل گرم کنید تا 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد). دو قابلمه گرد نه عیار را چرب و آرد کنید.

مرحله دوم

در یک کاسه بزرگ شکر ، آرد ، کاکائو ، بیکینگ پودر ، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید. تخم مرغ ، شیر ، روغن و وانیل را اضافه کنید ، به مدت 2 دقیقه با سرعت متوسط ​​میکسر مخلوط کنید. آخرین بار در آب جوش هم بزنید. خمیر نازک خواهد بود. درون قابلمه های آماده به طور مساوی بریزید.

 مرحله سوم

30 تا 35 دقیقه در فر از قبل گرم شده بپزید ، تا زمانی که تست کیک با یک خلال دندان انجام شود. به مدت 10 دقیقه درون قابلمه ها خنک شوید ، سپس به یک قفسه سیمی بردارید تا کاملا خنک شود.

همچنین بخوانید:

نکات مهم تهیه کیک خیس شکلاتی :

در مرحله ششم وقتی آرد را به مواد اضافه میکنیم نباید زیاد هم بزنیم که باعث می شود پف کیک گرفته شود.

  1.  15 دقیقه قبل از اینکه شروع به پختن کیک بکنیم باید فر را گرم کنیم و در دمای 170 درجه بگذاریم.
  2. تا 20 دقیقه بعد از آن که قالب را درون فر گذاشتید در فر را باز نکنید که باعث می شود پف کیک گرفته شود.
  3. برای تزیین کیک از خلال پسته ، خلال بادام و شکلات چیپسی می توانید استفاده کنید.

نکات تکمیلی در مورد کیک خیس

کیک خیس جزو کیک و شیرینی - انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 25دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 35دقیقه میباشد .
کیک خیس را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

منبع : namnak-allrecipes